Tegnap este természetesen ott voltunk a lelátón, a hangulat ismét fantasztikus volt (maga Petre Cozma is azt mondta, hogy felejthetetlen, ahogy a szurkolók a fiát éltették a tiszteletére rendezett emléktalálkozón), elképzelhető milyen lesz Svédroszág és majd Portugália ellen a vb-selejtezőkön.
Amikre viszont rosszul sikerült a főpróba.
Románia 1-0 arányban győzött Ghioane góljával, holott főként a második félidőben alárendelt szerepet játszott; a döntetlen valóban igazságosabb lett volna.
Ne felejtsük el azt sem, hogy a mieink is elég közepesen játszottak:

Végig Babos védett, sem Király, sem Fülöp nem jutott szóhoz, ennek ellenére nem tudtuk meg milyen formában van Babos, nem volt védenivalója.
A védelem jobbszélén Vanczák tőle szokatlan pozícióban ugyan, de gyengén játszott. Középen Juhászra nem lehetett panasz, és Gyepes is bíztató dolgokat művelt, az ő szerepeltetése nem lenne meglepetés a jövőben. Bodor viszont Vanczákhoz hasonlóan gyenge volt. 
A középpályán Huszti gyengén és felejthetően játszott, Koeman le is cserélte, az NS-től viszont érdekes módon így is 6-ost kapott, a magyarok legjobb osztályzatát, csak éppen  érdemtelenül. Hajnal hozta a tőle megszokottat a válogatottban, Dárdaira és Halmosira sem lehetett panasz igazából, Dzsudzsák is jól játszott.
Sanyi sokat küzdött hajtott, de ezúttal nem tudta értékesíteni a helyzeteit. Ősszel remélhetőleg más lesz a helyzet.
A cserék közül Gera pozitív meglepetés volt, nem lehetetlen, hogy legközelebb kezdeni fog. Rudolf sem volt rossz, noha elkövetett néhány hibát. Fehér Csaba visszatérhetett, Priskin és Vadócz pedig nem sok mindent tudott csinálni pár perc alatt.
Érdekes volt, hogy jobbhátvéd nélkül játszunk, miközben ott volt Bodnár és Fehér.

A második félidei jobb játékra lehet építeni, főleg Gera feljavulása miatt.
A hibákból tanulni kell, és meg kell verni a svédeket.
Üdvözelttel,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr171307031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása