Lecsengőben a magyar válogatott VB-esélyei, sokan Koemant kritizálják.
Némileg jogosan, mert bátrabb támadójátékot is bevethetett volna, mondván, mindegy hogy 0-1 vagy 0-6. Persze ez nem igaz, de amint már korábban is írtam, és most Koeman is elmondta, öngyilkosság lett volna sokkal jobban támadni.
A véleményem az, hogy kicsit jobban lehetne. Az elmúlt évekhez képest meglepően jó a védelmünk (a pontrúgásokat azért lehetne gyakorolni..), Juhász és Gyepes is kitett magáért. Pontosan egy hajszálnyi az, amivel többet lehetne vállalni, mert annál az árnyalatnál több valóban végzetes volna. Ezt a vékony hajszálat kell megtalálnia Koemannak, és a csapatának, és akkor minden szép és jó lesz, ahogy 20 éve mindig.
Koemant kikezdeni azonban nem kell, lehet, hogy nem egy Mourinho, viszont megérdemli azt a bizalmat, amit adtak neki, innentől rajta múlik, él-e vele újra.

Máshová tartozik, de mai hír az is, hogy Bodnár ítélete megszületett, a jobbhátvéd egy év felfüggesztettet, és 250 ezer forint pénzbírságot kapott. Bevonták másfél évre a jogosítványát is. A hasonló baleseteknél ez a bevett gyakorlat, várható ítélet született, amely tiltakozás nélkül jogerős. Bodnár amint teheti, meglátogatja az áldozat családját.

Fogynak a bérletek a DVSC meccseire, Budapesten nem lehet akármelyik szektorba jegyeket venni, a B-közép Debrecenből érkezhet, és így tovább. Szektoronként vannak lebontva a jegypénztárak is, nem biztos, hogy egy pénztárnál minden Pesten forgalomban lévő szektorba árulnak jegyeket.
Bonyolult, de így van.

Közeleg az U20-as VB is, a tavalyi Sisa-csapatból 12-en maradtak, 9 akkor nem nevezett ifjú van a keretben. A csapat gerince ugyanakkor együtt maradt, a középpálya cserélődött ki igazán, ott egyedül Koman maradt hírmondónak. Kádárt nem engedte el a Newcastle, ami érdekes, de szabályos.
A következő napokban inkább az U20-as csapat forog majd az érdeklődés középpontjában, úgyhogy rájuk is gondolva kívánok minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr281376031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása