Gera gödörben

Címkék: gera dzsudzsák juhász ferenczi

2009-09-13 21:29

A Magyar Dal Napja van, a Gödör Clubban is vannak rendezvények.
Gera nincs ott, pedig lehet, hogy ott lenne a helye. A Mágikus Magyar nincsen könnyű helyzetben. Élete egyik legrosszabb formájában van, ráadásul pont most igazolt egy sor középpályást a Fulham, Duffal az élen. Minden eddiginél jobb riválisai vannak, így nehezebb dolga is van, mint eddig bármikor a Fradiban vagy Pécsett.
Zolinak szerintem az egész magyar válogatottat szerető futballközeg szurkol, mert amióta elindult a formahanyatlása Angliában, azóta a válogatottba is bele-bele szürkül, kispadozik, rosszul játszik.
Nem vállal annyit, láthatóan kedvetlenebb jelenlegi válogatottsági rekorderünk, nem csinálja azokat az igazán Gerás cseleket, azokkal a látványos mozdulatokkal, mint régen.
Nem tudom, hogy 29 évesen lesz e még jobb neki, de kellene, hiszen a legjobb futballista korban van. Nagy szüksége lenne rá a válogatottunknak.

Mint egy jó Dzsudzsákra, aki ismét gólt szerzett a PSV-ben, a fradiban is végre betaláló Ferenczinek ajánlva gólját. Ő bezzeg most van élete formájában, és nagyon jó lenne, ha sosem következne be nála olyan formahanyatlás, mint Geránál.
Juhász Roland is gólt fejelt, bár csapata kikapott. Ő pedig Gyepessel kiegészülve a mai magyar válogaott betonstabil alapjai lehetnek, és végre összeállna az elmúlt években oly sebezhető magyar védelem.
A támadóknál már csak bátrabb taktika kellene.
Kívánok a jövő hétre is minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr131379854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása