Nem köszöntött még be a zord ősz, sokan mégis kabátot akarnak adni a válogatottra.
Többek szerint ugyanis csatárgondokkal küszködik a válogatott. A jelenlegi felállás azonban tökéletesen megfelel Torghellének, akit csak sérülése hátráltatott igazán abban, hogy játszon, mostmár elméletileg egészséges lesz, így nem lesznek csatárgondok sem.
Ha tehát Kabátra szükség volt, akkor az az elmúlt két meccsen volt rá szükség, arra pedig nem hívták meg, illetve hát nem került a szűk keretbe.
Mostmár nem sok szükség lesz rá, főleg ha Rudolf is felépül, valamint Priskin is igazán formába lendül, tekintve, hogy gólt szerzett a hétvégi fordulóban, igaz, csereként.
A másik pedig, hogy senki nem fogja elvárni, hogy idegenben 2 vagy 3 csatárral játszunk Portugália és Dánia ellen, noha ezek azok a lehetőségek, amelyek esetén Kabátnak is helye lehetne.
Van még érv Kabát ellen, ez pedig Németh Krisztián, aki végre játszhat is felnőtt klubszinten, s bár most az U20-as csapattal van, a jövő mindenképpen az övé.
Érthetetlen, hogy még mindig nem mutatkozott be a válogatottban, de talán ami késik, az nem múlik.
Fontos megjegyezni azt is, hogy Kabáttal semmi bajom, szeretem a játékát, és nagyon sokat tesz az Újpestért, ahogyan tegnap is duplázott. Magyar szinten egy kiemelkedő játékos. Viszont 2000 és 2006 között szerepelt 16 válogatott találkozón, és egy gólt sem szerzett, így érdekes lenne, hogy nemzetközi szinten mire képes, így, hogy az osztrák és magyar bajnokság által is szerzett tapasztalatokat. Mert régebben nem sok vizet zavart a válogatottban.
Kabát válogatása tehát nem feltétlenül butaság, viszont jelen helyzetben mégis felesleges lépés lenne.
Kabáttal, vagy anélkül kívánok minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr1001393623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása