Honduras 3-0-ra verte meg legjobb utánpótláscsapatunkat, és nem éppen bíztató, hogy ilyen különbséggel is megérdemelten.
Egervári feleslegesen változtatott taktikát, de szerencséje, hogy a következő meccsen, 3 nap múlva Dél-Afrika ellen visszatérhet rá, még semmi sincs veszve.
Kikaptunk 3-0-ra, a bezzeg csapat az Emírségek csapata, amelyik 0-2-ről állt fel Dél-Afrika ellen a 91. perc után.
A mieink rengeteg amatőr hibával játszottak. Eladták a kisszögletet, egymás hegyén hátán védekeztek a pálya közepén a 16-os előtt, akárha az iskolai kipályás sulicsapat tévedt volna nagypályára, közben a hondurasi szélsők hatalmas területet kapva vették át a 40 méteres keresztlabdákat, és csináltak lendületből bolondot az arra tévedő védőből.
Lám-lám, 2 csatár, 1 védekező középpályás, 0-3 Honduras ellen. Mit csinált volna Portugália?
Ezeket a hibákat nagyobb koncentrációval és felkészüléssel lehet kiküszöbölni, mert nem falábúak a mieink, azt láttuk már korábban. A taktikát pedig Egervári mesternek kell megfelelően alakítania.
A csoportból 6 ponttal is simán tovább lehet jutni, verhető a másik két ellenfél is (bár ugye Honduras lett beharangozva a leggyengébbnek..), semmi sincs veszve.
Legközelebb egy fejben és lábban sokkal összeszedettebb csapatot szertnénk látni, mert ez így édeskevés volt.
Szóval mindent bele fiúk.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr401412090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása