A magyar válogatott sorsdöntő mérkőzésre készülődik az U20-as világbajnokságon, amin átviheti a Dél-Afrika kiütésével szerzett lendület. 
Nem könnyíti meg a csapat helyzetét, hogy megsérült Korcsmár és Simon András is, Gosztonyi pedig megszerezte második sárga lapját, így el van tiltva a mai meccstől. 
Németh Krisztián viszont vállalni tudja a játékot, úgyhogy csatárgondokkal nem fogunk küzdeni.
A várható kezdő:
Gulácsi - Szekeres, Debreceni, Szabó J., Présinger - Varga R., Kiss M., Simon Á., Koman - Németh, Futács. 
A középpálya kissé szokatlan, de ettől még a győzelem az elvárás a már továbbjutott arabok ellen. Egervárinak most valamivel könnyeb dolga van a felpörgött lendületben lévő csapattal, nem lehet gond sem a fejekkel sem a taktikával.
Amennyiben csak döntetlent érünk el, akkor is továbbjuthatunk a harmadik helyen, mert vannak más országok a többi csoportban, amelyek csak 0 vagy 3 pontot szereztek, így 4 pont elég a továbbjutáshoz.
Előre tehát a győzelembe, minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey
 

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr511424731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása