Kezdjük a válogatottnál: Vanczák felépült, így ő is ott lehet Telkiben a válogatott összetartáson. Nem került viszont a szűk keretbe a valóban jó formában levő Kabát Péter, az NS egyre hangosabban követeli a csapatba, Koemant kritizálva. Én viszont továbbra is azt mondom, egy csatárnak jó Torghelle / Priskin, hátravontabbnak meg ott van Rudolf. Kabát beválogatása egyáltalán nem indokolt, kiváncsi vagyok ebben a játékrendszerben mire menne. Érdekelne, hogy ha nem menne neki, akkor a kedvéért Gera, Huszti vagy Dzsudzsák maradjon-e ki. Mondom mindezt úgy, hogy minden tiszteletem Kabáté az Újpestben nyújtott teljesítménye miatt, de nem ő fogja megváltani a válogatottat.

Sokkal inkább az U20-as csapat tagjai - majd egyszer. Közülük Debreceni szépen gyógyul, míg Korcsmár játéka továbbra is kérdéses. Amennyiben túljutunk Csehországon, a spanyolokat legyőző olaszok lesznek az ellenfeleink. Kedvező esetben visszavághatunk tehát a tavalyi elődöntőért.

Gera pedig megszerezte 30. angliai tétmeccsen elért gólját. Ki tudja, most hogy lehetőséget kapott, és élt is vele, lehet hogy igazán formába lendül.
Nem is ártana, mondjuk Portugália ellen vezérévé lennie a csapatnak; főleg hogy fogy a portugál középpálya, Tiago megsérült, C. Ronaldo játéka is kérdéses.

A DVSC BL-meccsekre szánt két meccses bérleteit pedig Debrecenben elkapkodták, így a Fiorentina és a Liverpool ellen is teltház lehet. Ráadásul Gilardino eltiltását is megfelezték, így ő is játszhat a Loki ellen.

Minden fronton, de főleg holnap este a csehek ellen, kívánok minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr481429950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása