Hazaértek a bornzérmesek Egyiptomból, meg is lettek ünnepelve Ferihegyen.
Némethék tisztában vannak vele, hogy most a következő feladat feldolgozni a sikert, és a földön maradni, ami sikerülhet is, tekintve, hogy a válogatottak klubcsapatai egyrészt nem világverőek, másrészt ők nem is mindig vannak bennük.
Koman is nagyobbat akar, mint a Bari, amire minden esélye megvan. Gera üresedésével Koman kellene, hogy legyen az első, aki meghívot kap a fiatalok közül a nagyválogatottba.
A másik meg Németh Krisztián, és mindjárt nem kell Kabát Péter.
A következő feladat az olipiai kvalifikáció, ahova Európa 5 legjobb csapata kerülhet ki. A jövő évi U21-es Eb-re kell elvezetni a csapatot, és ott sem leégni. A korosztályhoz csatlakozhat fentről Vass Ádám, Filkor és Varga József is.
Egervári elmondta, hogy számol is velük, és sosem merte remélni, hogy ilyen sikereket valaha is elérhet, vagy éppen esélye lesz a jövőben ennél nagyobb sikereket elérni.
Szorítsunk a fiúkért, hogy még sok örömöt okozzanak nekünk.

Rudolf gyógyulásáért is lehetne szorítani, nem sok egészséges napja van mostanában. A DVSC támadója egyáltalán nem biztos, hogy felépül a Fiorentina elleni BL-meccsre.
A Nemzeti Sport egyébként 1 millió forintot ajánlott az első debreceni gólszerzőnek.
Hát Debreceni rúgott gólt az U20 VB-n, mégse kapott semmit.
Majd holnap meglátjuk, lesz-e aki rászolgál.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr891460944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása