"Megjártuk a poklot és magunkkal is hoztuk!"
Ez bizony Ho Z kiemelése az alábbiakból, aki ugyebár korábban publikált már ezen az oldalon, csak mostanában kevesebbet hallat magáról. Fradista lévén most viszont ha közvetve is, de megszólal, és Florian Geyer cikkét ajánlja a kurucról.
Íme:

http://kuruc.info/r/7/49602/

Bizony sem a kormányban, sem a futballvezetőségben nincs minden rendben vagy inkább semmi sem, de azért akkor sem a Fradi erkölcsi és anyagi tönkretétele a szurkolók feladata, mert ezzel csak táptalajt adnak az ellenségeiknek. Az átlagember a szurkolót látja balhézni, és ezzel azonosítja a Fradit, nem a vezetőkkel. Az FSZSZ remélhetőleg Berkiékkel karöltve rendet tesz, eltakarítja a balhézókat anélkül hogy Draskovics hőst varázsolna magából, majd méltó módón képviselik a Ferencváros érdekeit.
Azonban ahogy Kolláth mondta tegnap az m1-en, a szurkoló fizet, és műsort kap, ítéleti joga viszont nincsen.
Igaz, hogy nem a szurkolók miatt tart ott minden, ahol tart, de én azt mondom, akkor tüntessenek a székház előtt, ne pedig a futballt tegyék még jobban tönkre.

Lehet, hogy elsősorban a válogatottakkal foglalkozunk, de a magyar futball alapköve (kellene hogy legyen) az FTC, így amikor az teljes anarchiába süllyed, az bizony jól példázza a magyar futball állapotát.
A helyzetnek még az én életemben való normalizálódásában bízva kívánok minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr331495109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása