A magyarországi edzőtársadalom tegnap kezdte meg kétnapos fejtágítását Telkiben. A találkozó érdekessége Erwin Koeman jelenlétében testesedett meg. Itt volt a remek alkalom arra, hogy szétcincálják a kapitányt a hazai edzők, hogy ugyan miért Huszti a csatár, miért nincs Kabát, vagy úgy egyáltalán többen itthonról. Egervári pedig egyeztethetett Erwinnel, hogy melyik utánpótlás játékos alkalmas a felnőttkeret-tagságra.
A tegnapi Sportban több edző is nyilatkozott, köztük Csertői Aurél, aki azt találta mondani, hogy a svédek ellen bizony elég lett volna a döntetlen, ami egy érettebb hátvédsorral össze is jöhetett volna. Nos, a svédek ellen egyáltalán nem volt elég a döntetlen, a védők közül pedig Tímár bénázott egyedül. 
Szóval, a nagy számonkérősdiből az lett, hogy miután Pruknek László megynitotta a konferenciát, Kisteleki pedig elmondta másfél órás értékelését, Koeman is szót kapott, de senki sem kérdezett tőle. Hiába értékelt még utána Egervári és Herczeg András is a BL-ről.  
A lényeg: Erwin Koemannak senki nem mondott egy árva szót sem azok után, hogy a sajtóban végig szidták és üldözték, meg lemondásra szólították fel. Ezek után a magyar edzők szépen fogják be a szájukat, és elégedjenek meg a nekik jutó szereppel. Hogy senki sem figyel rájuk.
Erwin Koeman pedig dolgozzon tovább, remélhetőleg minél jobb eredményekkel.
Minden jót, és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr891581330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2009.12.07. 21:37:24

Azt vallom, hogy Erwin szakmailag több hibát is elkövetett és a magyar edzőtársadalommal ellentétben én bizony, feltette volna neki egy-két kérdést. Amúgy is kértem tőle már autogramot Vácon.Olyan a focink ereje, amilyen, de saját kezünkben volt a sorsunk... Mentálisan megbuktunk újból... A klubcsapat mezében miért megy a passz jó helyre, a válogatottban miért nem?!... A magyar szakma szóra sem érdemes, az MLSZ a fejétől bűzlik...
süti beállítások módosítása