Tovább gyűrűzik a bundabotrány itthon is, de a játékosok megvesztegethetőségének citálása helyett a legfelsőbb körökben kavarog újabban.
A sajtó, na meg Orbán Viktor nyíltan kritzálja az MLSZ-t és ezen belül Kistelekit, hogy nem elég erélyes, meg hogy miért nem kérik ki a bochumi jegyzőkönyveket azzal a sok-sok névvel. Az MLSZ folyamatosan lépéseket emleget, de továbbra is egy helyben toporog.
A tegnapi közgyűlésen például elfogadták Erwin Koeman beszámolóját, amivel nincs is semmi baj, de én megint láttam Gera Zoltánt gólt lőni a Fulhamben. Ez az ember nem kell nekünk. Lehet, hogy ez az én vesszőparipám, de Gerára még Komanék mellett is szükség van. Aki nem mellékesen, ha így folytatja fejlődését, Európa egyik legértékesebb labdarúgója lehet, meg a legdrágább magyar. Mármint Koman. De csak majd, hiszen Juhász Roland meg a Bayernbe tart. Dzsudzsák meg Madridba, bár utóbbinak valóban kisebb a valószínűsége.
Szóval, Koeman marad a helyén. Kistelekit viszont megvádolták, miszerint még 1989-ben, amikor Ganz-Mávagos volt, megvette volna a feljutást az MTK elleni meccsen a Vác kárára. A Ganz 1-0-ra nyert. Akkoriban azonnal elterjedt, hogy Kisteleki bundázott, de bizonyítani persze senki sem tudta. Hiszen, most is itt van.
Kisteleki feljelentést tervez a rágalmak miatt. Aztán újra meg újra drákói szabályokat emleget minden bundázóval szemben.
De vigyázzon elnök úr, mert tél van. Ember legyen a talpán ki az, aki bundázott, és ki az aki csak fázik..
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr671605091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2009.12.17. 20:57:53

Nos... A szakmai analfabétizmus magas iskolájával állunk szemben. Orbán Viktor csak mint szurkoló szólhatna hozzá a dolgokhoz. Jó lenne, ha magába szállna... és mondjuk avval foglalkozna, hogy lehet még innen is elveszíteni majd a választásokat. Kisteleki... Erwin... Róluk már alkottam véleményt, nem én leszek a fanclubjuk elnöke, sőt még tag se leszek. Gera kezdőtizenegy, ez nem kérdés. Dzsudzsák Real, aki elhiszi, az menjen orvoshoz...
süti beállítások módosítása