Az elmúlt héten nem is lett volna érdemes bármit is írni az elnökösdiről, annyira percről-percre változtak az események. Persze ez eléggé sarkított vélemény, de több a jelölt mint a nap, még akár a tisztújításig hátralevő időt nézve is. Ami nem is biztos, hogy most tavasszal fog megtörténni. Zavaros a kép, lehet, hogy a 2009-ben lemondó Kisteleki 2011-ig lesz elnök, hiszen addig nem lesz rendes közgyűlés. Ennek azért mégis kicsi a valószínűsége, alighanem a tavasz fog itt is döntő változást hozni.
Ugyanúgy, ahogy a magyar sport finanszírozásának kérdésében is.

Az MLSZ bejelentette, hogy nem csatlakozik a többi sportág szövetségéhez, nem támogatja a részben Orbán javaslatára elindított összefogást, miszerint a sport a költségvetés egy százalékát érdemli, de a Forma 1-re fordított egy milliárdot mindenképpen. Az NS címlapján írják, tisztán politikai döntés ez a vezetőségtől, amelytől az elnökség szinte el is határolódik.

Hiába, nem válhat el testétől a kéz, és hangolja az agy, merre megy a láb.

Az új kormánnyal új elnökség érkezhet az MLSZ-be, és új sportköltségvetést fognak kidolgozni, alighanem tényleg stratégiai ágazatként kezelve a sportot, ahogy azt az egész ország érdemli és elvárja, egészsége és a nemzet dicsősége érdekében.
Az pedig nem igaz, hogy nincs rá pénz. Honnan fogják elvonni? Azoktól, akik eddig zsebre rakták, százmilliónként maguknak kiutalva. Mert én nem állítom, hogy Viktor maga a megváltó, és bizonyos, hogy a FIDESZ vezetői is bele-belemernek a kondérba, de az ő négy évük alatt mégis maradt az országnak is.
A szövetségek pedig tolonghatnak, hogy ki lesz a mennyaszony, mert eladó a vőlegény, és jövedelmező a tánc. Már gyülekeznek a gazdag rokonok. De emlékezzünk Móriczra.

Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr61657168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.01.10. 19:06:45

Nos! A politika és a sport elválaszthatatlan, nem vagyok Orbán-párti és FIDESZ-hívő (Jobbik), de ezt a tervezetet aki nem támogatja, az az ország erkölcsi és egészségügyi romlását tovább erősíti. A magyar sport top10-ben lehetne az olimpiai éremtáblázaton, ha megkapná az anyagi szükségleteit, vagy annak legalább egy nagyobb hányadát.
süti beállítások módosítása