Javában zajlik a Kézilabda Európa-Bajnokság a sógoroknál, tegnap bravúros, 29-29-es döntetlent értünk el a mindenféle bajnok franciák ellen. Most éppen a spanyolok ellen zajlik az összecsapás, amit a hazát kereső Nagy László remélhetőleg árgus szemekkel követ. Szegény Lacit ha megtehetnénk, bizony már önként ki kellett volna hagyni a válogatottból. A döntését majd meghozza. De akinek két hazája van, annak egy sincs igazán.

Közben folyik a VB-jog értékesítési cirkusz az MTV-nél. A licitre kitett jogokat végül a királyi tévé fintorogva megtartotta, hiába indult harcba komoly ajánlattal a Digi TV, illetve közös pályázattal a Sport 1 és az RTL Klub. A Digié volt a legkomolyabb ajánlat, de ők egyáltalán nem országos lefedettségűek, ami valóban komoly gondot jelent. A Magyar Televízió így inkább megtartotta a közvetitéseket, és remélhetőleg minden gond nélkül sugároznak majd Dél-Afrikából. Kellemetlen lenne lemaradni a 2010-es év legfontosabb sporteseményéről.

De addig is itt a Futsal EB, és a Kézilabda EB, ráadásul magyar válogatottakkal.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr121688674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.01.23. 00:57:57

Az MTV-nél fel sem merülhetett volna az eladás gondolata...

Kézilabda-EB: :S:(
süti beállítások módosítása