Nos, Dzsudzsák talán mégsem lesz a FIDESZ kampány-, Rudolf viszont lehet az Ajax alapembere. Már ha látrejön az ület még a télen, bár ez minden egyes érintett fél elemi érdeke lenne. A válogatott többi csatára körül is zajlik az élet, mint a Duna hajdani valódi téli napjain.
Priskint például a Queens Park keresi, Buzsáky mellé, sőt, újabban Halmosi is arrafelé kacsintgat, de hát az ő helyzete még bonyolultabb a magas fizetése miatt, amit nehezen akar otthagyni.

Torghelle és Gera pedig ihletett formában játszik mostanában. Sanyi 4 gólt lőtt már az idén, feltámasztva az Augsburgot, egészen a Bundesliga II dobogójáig. Gera pedig, akire ugye semmi szükség a válogatottban, szintén szórja a gólokat. Igaz, az ő esetében ez kevesebb, mint Torghelléé, de önmagához viszonyítva is jó formát mutat. A Fulhamben újabban nem a szélen játszatják, hanem középről varázsolhatja a játékot a Mágikus Magyar. Aztán ha Németh Krisztián is újra belelendül az AEK-nál, Szalai meg a Mainzban, akkor lesz nálunk igazi csatárhiány. Nem igaz?

Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr861713404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.02.01. 21:29:08

Sose feledd: a klubszínekben mutatott forma nem egyszer nem köszön vissza címeres mezben! Azért örüljünk.
süti beállítások módosítása