Egyetlen Dzsudzsink akár a megmentő szerepében is tetszeleghetett volna a hétközi EL-visszavágó után, hiszen hatalmas gólt ragasztott a Hamburg hálójába, továbbjutásra lendítve a németek elleni találkozót egygólos hátrányból kezdő csapatát.
Ehhez képest egy sárga lap után elégedetlenkedve szitokszavakat hallatott a bíró felé, majd nemes egyszerűséggel fellökte volna, egyszóval hülye volt. A sporttárs ezt nem hagyta annyiban, és felmutatta a pirosat az ország Hollandiában első számú balszélsőjének.
A PSV így is nyert 3-2-re, ami azonban a kiesését eredményezte. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy csak mintegy negyed órát játszottak emberhátrányban, mert Demel is kiállítatta magát a Hamburgból, ráadásul a gólokat is egyenlő létszámnál sikerült bekapni. Dzsudzsák kiállítása tehát nem volt döntő, de mindenképpen befolyásolta csapata további szereplését.
Abban mindenki megegyezhet, és Dzsudzsák is elismerte, és vállalja következményeit, hogy profi játékos ilyet nem csinál. Kérhet bocsánatot, de nem azt kell igazán megtanulnia, hanem azt, hogy ez a felindulás ne forduljon elő többet. Balázs még mindig nagyon fiatal, és az ilyenek bár szükségtelenek, de megfelelő hozzáállással az épülésést szolgálhatják, önfegyelem, csapatérdek és profizmus terén.
A PSV nyáron kész elengedni Dzsudzsákot megfelelő ajánlat esetén. Nem azért, merthogy elégedetlenek lennének vele, hanem bizony akár egy nagycsapattól is jöhet megfelelő ajánlat. Ahol a balhék nélkül akár még meg is állhatja a helyét.

Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr751796467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.02.28. 19:37:56

Bazsikával elszaladt a táltos. Ez egy intő jel kell, hogy legyen számára, hogy nem akkora sztár, mint hiszi. Kíváncsian várom, hogy kinek kell.
süti beállítások módosítása