Kisteleki István hivatalosan és azonnali hatállyal lemondott, tehát már nem ő az MLSZ elnöke. Távozását már tavaly bejelentette, de eddig hivatalában maradt.
Kistelekit saját elmondása szerint megviselték az elmúlt időben történtek, 6 kilót fogyott, Ibrahimoviccsal álmodik, és bundák röpködnek körülötte.
Alighanem ezekben van is igazság, de attól még nem kell őt makulátlan igazság-bajnokának tartani. Sok ellentmondás volt elnöksége alatt, de talán nem volt "minden idők" legrosszabb MLSZ-elnöke. Több eredmény is köthető a nevéhez, amikről már itt ezen a blogon is esett szó.
Mindent egybevetve legfontosab öröksége rövidtávon Erwin Koeman, akit a következő elnöknek is el kell fogadnia előnyösen megkötött szerződéseinek köszönhetően.
A szövetséget jelenleg egy Nemes Ferenc vezette bizottság irányítja, egészen a következő tisztújító közgyűlésig.
Addig pedig minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr651798033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.03.01. 20:25:45

Egykor régen azt mondta, hogy nem akar MLSZ elnök lenni, aztán azt is mondta, sőt jelmondatként lobogott zászlaján, hogy rend, fegyelem és törvényesség lesz. Nem így történt. Voltak olykor jó húzásai, de én személy szerint nem bocsátom meg neki a Fradi kizárásának módját... Aztán még sorolhatnám... Egy biztos, hogy jól keresett, túl jól az ellvégzett munkájához képest...
süti beállítások módosítása