Dzsudzsák a hétvégén gólt szerzett az Ajax ellen, a csapat viszont csúnyán leégett, 4-1-re kikaptak. Igaz, Balázs sem sokat lendített a helyzeten. Tulajdonképpen rúgattak vele egy gólt, 11-esből.
Fontos vereség ez, hiszen ha nyertek volna, most két pontra lennének a Twentétől, és sokkal az Ajax elött. Ehelyett az Ajax érte utol őket, a Twente pedig elhúzni látszik. Ha pedig nincs bajnoki cím, nincs BL, ha nincs BL, nincs pénz, ha nincs pénz, van kiárusítás. A PSV edzője, Fred Rutten nyáron nagybevásárlást tartana, de ha elbuknak a tavasszal, vásárlás helyett eladni fognak a nyáron.
Két igazán piacképes játékosa van a PSV-nek: Afellay és Dzsudzsák. Mindekettejükért van bőven érdeklődő, simán pénzt tudnak belőlük csinálni.
Dzsudzsák állítólag maradni akar, de nem akármeddig. Nem biztos, hogy rosszul járna, ha nem nyernék meg a bajnokságot, és elvinné mondjuk egy spanyol élvonalbeli klub. Egy profi mentalitásától persze távol áll a vesztésre játszás, de az év végén kevés reménynél bizony könnyebben feladhatják.
Van rá tehát esély, hogy a lassan egy éve harangozott Dzsudzsák-távozás a nyáron bekövetkezik, és Rudolf után másik debreceni válogatottunk is nyugati topligában folytatja a nyártól.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr131850811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.03.21. 20:06:38

Láttam a nagy holland rangadót. Mit ne mondjak bővelkedett küzdősportbeli elemekben... Balázs nem játszott jól, sőt... Unalmas már története. Rudolf esetében kíváncsi vagyok, mert lehet, hogy rossz a szemem, de nem kátom top3-ban az NB1 góllövőlistáján.
süti beállítások módosítása