Craig Gordon az elmúlt hetekben ihletett formában véd, a hétvége előtti 5 meccsből 4-en nem kapott gólt, a Sunderland pedig szerezte szépen sorban a pontokat.
A skót válogatott hálóőr feltámadása többszörös sérülései után a mi Fülöp Marcinkat hozta nehéz helyzetbe, ugyanis menthetetlenül a tartalékok közé süllyedt, ott pedig ritkán záporoznak a lövések 90 percen át.
A válogatott szempontjából ez nem a legjobb hír, a Babos visszavonulását követő űrt nem véletlenül töltötte be Koeman Királyjal, hanem azért, mert ő játszik. Köteles is lehetőséghiánnyal küzd, és ha körbenézünk Európában, kiderül, hogy a nem is olyan régen még oly irigylett kapusposztunkon Királyon kívűl nincs is alternatíva.
Fülöp távozása elé Steve Bruce nem gördít akadályt, és a nyári távozás valóban a lehető legjobb megoldás volna. Fülöp eligazolása a válogatottnak is csak jót tehet, főleg ha valóban olyan helyre megy, ahol játéklehetőséget is kap.
Bizony, a váltás elkerülhetetlen, ha egy Gordon kerül a csapat élére.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr161857933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.03.22. 21:29:53

Ne kampányolj!!! ( :) )

Végy egy jó kapust, mondja ki az ősi recept. Fülöp attól függetlenül élvezhetné a kapitány bizalmát, hogy nem játszik, más játékosnál sem volt ez probléma... Király már nem nyújt az én szememben kellő biztonságot.
süti beállítások módosítása