Közel áll a szívemhez az Újpest, ezért is bosszantó látni azt ami tavasszal a csapattal folyik. Hét meccsből hatot elveszíteni még az én irányításommal is sikerült volna, az az egy győzelem pedig lehet, hogy Tornyi állásába kerül majd, aki pedig olyan meccset, ahol lett volna esélye, nem is játszott még idén a Diósgyőrrel, mégis el akarják küldeni.
McStay alatt viszont már felborult a kispad. Valóban, ez volt a helyes döntés, William felajánlotta a lemondását, Kovács Zoltán pedig nem habozott elfogadni azt. Az utód nem lett más, mint Mészöly Géza.
Az a Mészöly Géza, akit pár éve szívfájdalom nélkül leváltottak pár nyavalyás bajnoki második hely után. Aztán, mostmár annak is örülnének. Vissza is hozták Mészölyt.
Nem tudom, én talán nem küldtem volna el őt 2006-ban, de akkor és ott a leváltása logikus lépésnek tűnt. Azóta viszont elfajult a csapat edzőpolitikája, Urbányit idő előtt küldték el, utána pedig ha Pista ennyit kapott, akkor Szentes Lázár sem kaphatott több időt. Most, McStay jogos leváltása után talán visszahozza az elbukott pár évet az UTE, és visszatér arra az útra, ami 1998 után előbb-utóbb meghoz egy új bajnoki címet.
Ez a tavasz viszont nem az a tavasz amikor ez teljesülni fog, a kieséstől ugyanannyi pontra helyezkedik az UTE, mint az első helytől. Ha a harmadik helyet hozni tudja Géza, ismét óriási hős lehet.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr171900027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.04.08. 21:18:18

Fradistaként azt mondom, hogy nem az edző hibája, ha a csapatkapitány kihagyja a tizenegyest stbstb... A Mészöly családról megvan a véleményem, nem rossz edző a Géza, csak...
süti beállítások módosítása