Koeman Ervin fejét ismét többen követelik, de remélhetőleg ezek komolytalan csalódott felhangok. A válogatottnak akkor is a folytonosságra van szüksége, ha jelenleg ennek nem is látszik az eredménye. Ha jövő tavasszal sem látszik majd, akkor el lehet kezdeni gondolkodni. Ne feledjük, egy éve még örökös szerződést sem átallottak páran felajánlani neki. Erről ennyit.
A kapitány most hazamegy Hollandiába, és megtekinti a ghánai válogatott hollandiai vendégjátékát. A hazaiak nyilván csúcsformában vannak és lesznek, de a ghánai válogatottnál bőven vannak problémák, amit később majd részletezek is egyszer.
A csapatot Koeman szerdán várja majd szülőhazájában, nem velük utazik tehát oda.
A játékosok remélhetőleg hamar összeszedik magukat a szombati események után, mert Hollandiában csak még nehezebb dolguk lesz. Nem ártana valamivel bátrabb és kevésbé fásult játék, úgy még a vereség is megemészthetőbb lenne. Juhász mindenesetre a védelemben kezd majd. Legalábbis, nagy esély van rá. Ez kiderült a németek ellen.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr542046044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.05.31. 21:56:02

Talán jót tenne az összhangnak, ha együtt mozogna a csapat és a szakmai stáb...
Hollanduskám jól nyisd ki a szemed, járjon a kezed!
süti beállítások módosítása