U21-es válogatottunk egy NB1-es színvonalú szenvedős mérkőzésen végül csak sima győzelmet aratott, ami két dolgot jelent.
1. Játékban rengeteget kell javulnunk, mert az olimpiáig nem Bosznia lesz a legerősebb ellenfél
2. Jó csapatunk van, hiszen a jó, és mentálisan erős csapatok ismérve az, hogy a gyengébb meccseiket is behúzzák. Erre például a felnőttek nem igazán képesek.
Sokat köszönhetünk megint annak a Németh Krisztiánnak, akinek tulajdonképpen két értelmes megmozdulása nem volt, azzal az egyetlen eggyel mégis eldöntötte a mérkőzést. Ez pedig a nagy klasszisok ismérve, amivé Németh is válhat egy kis szerencsével, meg kevesebb sérüléssel. A második gólunkat ugyan Gosztonyi lőtte, de nyugodtan behúzhatunk egy strigulát a bosnyák kapus neve mellé.
Jó benyomást tett a végre újra beválogatott Vass Ádám, Farkas beállása pedig óriási lendületet adott a csapatnak. Róth Antal eleddig mintegy két napot töltött a csapattal, ami meglehetősen kevés. A hátralevő két hazai meccs előtt viszont több ideje lesz csiszolni az elképzelésein, és szeptember 4-én Fehérváron Wales, illetve 7-én az Albert Stadionban Bosznia ellen remélhetőleg már a játék is tetszeni fog a közönségnek, nem csak az eredmény. Azzal mindenesetre mindenki maximálisan elégedett. Nincs messze az EB-ért zajló párosmeccsek kivívása, a sorsunk a saját kezünkben van.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr212219920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása