A nyár végére meglepően sok válogatottunk lába alatt lett forró a talaj, és ennek ellenére szomorúan kevesen távoztak modern tüzesvassal-sütögetésük helyszínéről.
Itt van például a talán legrosszabb helyzetben levő Huszti Szabolcs, aki keleten a Zenitnél próbálkozik, csak éppen nem elég sikerrel a csapatba kerüléssel. Nem kellene az orosz telekbe süllyednie, főleg amikor a Premier League-ből is keresik. Huszti pályafutása is válaszpont környékén van, és a csapadékos tél lehet a vízválasztó, ugyanúgy, ahogy a külön is tárgyalt Hajnal esetében is. Hajnal Németországon belül válthat, míg Huszti több nyugati bajnoksággal is kapcsolatban áll. Halmosi is maradt a Hull Citynél, annak ellenére, hogy szinte semmilyen körülmények között nem számítanak rá, illetve hogy tavasszal a Haladásnál jól érezte magát. Juhász Roland is maradt a helyén, bár őnála az volt a kérdéses, hogy vajon bukik-e felfelé az Anderlecht legjobbja, végülis lehorgonyzott eddigi csapatánál. Maradt Rudolf és Koman is, mindketten a Serie A-ban, mindketten Genovában, de se a Genoa, se a Sampdoria nem elképzelhetetlen jelenleg a magyarok nélkül. Ez főleg Komant érte váratlanul, aki távozni is akart, végül azonban ő is maradt ott, ahol van.
Távozott viszont Horváth Gábor, a fehérváriak válogatott védője a NAC Bredához került kölcsönbe. A végére pedig egy végképp örömteli hír: a Liverpool leigazolta a 17 éves Hajdú Ádámot. Sok sikert az ő fejlődéséhez is.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr942267315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.09.02. 20:39:19

Halmosi helyzete siralmas, Hajnalé érthetetlen kissé, Husztié gyalázat... Lehetnének tökösebb legények! Esetleg kis alázattal haza is térhetnének...
Koman el van képzelődve...
Rudolf vicc...
süti beállítások módosítása