Nem áll meg az ősz bármennyire is szeretnénk. Csak jön, feslett, földes, seszínű ruhájában, ahogyan a legkevésbé vártam, vagy várta akárki is. De hát, Herceg, hátha megjön a tél is.
Szóval a mókuskerék újabb lépcsőfokai holnapra kettő válogatott mérkőzést irányoznak elő, egy U21-eset, az Albert Stadionban ingyen 17.00-tól Bosznia ellen, illetve a felnőttekét, 20.30-tól Moldova ellen, Eb-selejtező gyanánt a Megyeri úton. A találkozókat a Sport TV közvetíti majd.
Az utolsó, ahol a rajongott korosztály egyben van még, s az első, amit reményeink szerint a felnőtt válogatott idén megnyer végre. Igazság szerint realizálódhat is a két győzelem.
Ho Z barátom felvetett egy egyébként nem gyarló ötletet, miszerint akik a Fradi-pályáról át akarnak jutni az Újpest-pályára, azoknak a háromnegyed óra helyett az MLSZ biztosíthatott volna különbuszt, esetleg a Moldova elleni jegy felmutatása ellenében. Akár csak 3-4-5 busz is elég lett volna párszáz ember számára, a gesztust mindenki értékelné. Igaz, a felnőttek kezdését 20.00-ról 20.30-ra tolták, a fent jelzett átérési nehézségek miatt.
Soha ennyien nem közelítették még meg gyilkossági szándék nélkül a Népligettől Újpest Városközpontot. Béke, nyugalom. S a többi néma csend.


S végül egy OFF: egy remek kép; Given, mint Stallone, zseniális. Angol tudás nem árt. Köszönjük a premierleagueblognak :D
http://premierleague.blog.hu/2010/09/03/the_expandables_of_city



Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr532276115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása