Először is nézzük, mit közöl az MLSZ.

"Szurkolók figyelmébe!

U21-es nemzeti csapatunk Bosznia-Hercegovina ellen lép pályára kedden az Üllői úton, míg az A-válogatott Moldovát fogadja a Szusza Ferenc Stadionban. A 17 órakor kezdődő, Bosznia-Hercegovina elleni U21-es Eb-selejtezőre biztonsági okokból a következő beléptetési szabályok lesznek érvényben. Bár a belépés díjtalan, a pénztárak kinyitnak, és mindenkinek belépőjeggyel kell rendelkeznie a kapuknál, aki a stadion szektoraiba kíván lépni. Éppen ezért a szervezők mindenkit megkérnek, időben érkezzen meg az Albert Flórián Stadionhoz. A rendezők először a 9-14. szektorokat nyitják meg, majd a nézőszám függvényében a J-M szektorokat foglalhatják el a szurkolók.

A Moldova elleni, 20.30-kor kezdődő A-válogatott mérkőzésre továbbra is kaphatók belépők 1800, 2800, illetve 4000 forintos áron, a szurkolók még a mérkőzés napján is vásárolhatnak jegyeket a Szusza Ferenc Stadion pénztáraiban: a Megyeri úti és a Mildenberger utcai pénztár egyaránt 10 órakor nyit ki kedden. Miután a rendőrség elrendelte a Megyeri út lezárását, arra kérjük a szurkolókat, hogy legkésőbb 60 perccel a mérkőzés kezdete előtt érkezzenek meg a helyszínre." - mlsz.hu

Tehát, mintha többezer nyugdíjas szállna vonatra, meg kell váltani a jegyet az U21-esek meccse előtt is, csak éppen ingyen. A Megyeri út gondolom az autósok elől lesz lezárva, nem hinném hogy nem engedik be a gyalogosforgalmat.

Íme, a ma délutáni kezdőcsapatok.
U21:
HUN: Gulácsi - Szokol, Pintér, Korcsmár, Kádár - Gyömbér, Vass, Varga, Szakály D. - Lencse, Futács.
BIH: Sehic - Besic, Anicic, Bunoza, Subasic - Sesar, Galesic, Kiso, Haurdic - Mujic, Bilbija.

Felnőtt:
HUN: Király - Lázár, Lipták, Juhász, Laczkó - Huszti, Koman, Vadócz, Dzsudzsák - Gera, Rudolf.
MOL: Namasco - Bordian, Savinov, Bulgaru, Boret - Suvorov, Cebotaru, Frunza, Epureanu, Tigirlas - Doros.

A találkozókat a Sport 1 közvetíti.
Minden jót, és sok magyar gólt,

Ramsey.

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr1002276927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása