A 2010-es év utolsó válogatott mérkőzését Litvánia ellen vívta a csapatunk, és 2-0-ás, meggyőző győzelmet aratott. A különbség lehetett volna sokkal nagyobb is, de nagyjából egy teljes Arsenalnyi helyzetet hagytunk ki. Szépségtapasz, hogy mi azért nyertünk 2-0-ra, nem úgy, mint a fent emlegetett csapat anno a CSZKA ellen.
Gólt szerzett hosszú idő után Priskin, folytatta és hárommecsesre duzzasztotta gólgyártási szériáját Dzsudzsák. Visszatért a csapatba pár meccs kihagyása és egy sérülés után a klubjában mellőzött Hajnal, és debütált a felnőttek között a jövő egyik lehetséges alapvédője, Kádár.
Jobbak voltunk, sokkal jobbak, mint a litvánok, ami azért is megnyugtató, mert habár voltak hiányzóik, ez a csapat mégiscsak a várakozásokon felül szerepel a selejtezőcsoportjában.
Ezzel a győzelemmel négymeccsesre nőtt a győzelmi sorozatunk, mindezt impozáns, 14-2-es gólkülönbséggel abszolváltuk. Remek zárása volt ez egy igencsak felemás évnek.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr642631881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása