Tegnap este a magyar válogatott megnyerte idei első válogatott mérkőzését, Azerbajdzsánt győztük le 2-0-ra. Előbb Rudolf vett le zseniálisan egy labdát és lőtt a kapuba, majd Hajnal lőtt hasonlóan ballal a bal alsó sarokba. Bemutatkozott Egervárinál Tököli Attila, nem kaptunk gólt, és senki sem sérült meg. Ennél több pozitívumot meg nem nagyon tudok elmondani a mérkőzésről.
Ha az ember egy igazi késdobálóban nézi a meccset, akkor legalábbis felfokozott hangulatra, elmés beszólásokra, és idegenekkel való ünneplésre vágyik. Ezek közül igazából egyik sem érvényesült, eléggé lagymatag, és mondjuk ki, rossz meccsen vertük meg Azerbajdzsánt. Valahogy úgy, ahogy a svédek szoktak minket. Ahogyan az azeriek tegnap, mi is mindig birtokolgatjuk a labdát, siratunk pár helyzetet, és kapunk két gólt. Örömteli, hogy most végre ők kerültek ebbe a helyzetbe, és az is, hogy egy ilyen 2-0-ás győzelem tulajdonképpen csalódás. Ki gondolta volna ezt fél évvel ezelőtt?
Irgalmatlan mennyiségű év után nyertünk meg megint egymás után 5 meccset, a múltkor a hollandok állítottak meg minket ebben, és lahm, most is ők fognak.
A csapat játéka igencsak hagyott kívánnivalót maga után, talán az utolsó tíz percben vezettük a legszebb támadásainkat. A többi néma csend.
Egervári tőle szokatlanul kapust cserélt, így szerephez jutott Király és Fülöp is, valamint a szünetben Priskin helyére behozta Tököli Attilát, aki tulajdonképpen nem is mozgott rosszul, bár egy szem helyzetét kihagyta, egyáltalán nem lógott ki a csapatból, ő maga is azt mondta, hogy megtalálta a helyét a rendszerben. Öreg róka, lehet, hogy még a kommunizmusról beszél. A legjobbunk egyértelműen Rudolf volt, dícsérhető és örömteli még Hajnal játéka, Gera pedig végre végigjátszott egy meccset. Ja, és elnézést, ez is pozitívum.
Folytatás márciusban a hollandok ellen.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr72652808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2011.02.11. 20:55:31

Fájt nézni... Rudolf stílusa igen flegma, azért ő sem szakadt meg, hogy egyem a kis szívét. Tököli nálam jobb volt, mint Priskin, aki nálam nem válogatott szintű.
Több kell, jobb kell! Örömteli azért, hogy egy győzelem után kesergünk és nem egy zakó következtében.
süti beállítások módosítása