Csányi Sándor MLSZ-elnök legalábbis ennyi pénzt említett meg 2020-ig befolyó összegként a magyar labdarúgás kasszájába. Azért ez batár sok pénz, mintegy 341 000 000 Guiness jön ki belőle, a többit meg most hagyjuk is.
Mindez a Magyar Labdarúgás Fórumán hangzott el, ahol Csányi mellett beszélt Kósa Lajos debreceni gazdasági példákkal dobálózva, Deutsch Tamás, illetve Orbán is, aki az utánpótlásnevelés fontosságát hangsúlyozta, meg kilátásba helyezett egy új törvényt, ami a nézőtéri rendbontókat volna hivatott kiszűrni. Utóbbinak lehetnek árnyoldalai is, a Videoton(...) szurkolói részéről Őri Márk vett részt az ülésen, és elmondta, hogy egy szurkolói kártya például teljesen felesleges, macerás, és többen inkább nem is szenvednének vele pluszidőben, ez meg nem eredményez több nézőt, sőt. Rámutatott arra is, hogy az elmúlt hét év 1680 meccséből 6-on volt komolyabb szurkolói rendbontás, és mégis mindenki huliganizmusról beszél. Gyors fejszámolás után megállapítható, hogy ez írdsmondd 0,357%. Hm.
Egervári a válogatottat méltatta méltán, 7-8 pontot tervezett, 9 lett belőle, a csapat szerethető, mi kell még, és jelenleg igaza is van. Az, hogy 2014-re reális VB-részvételt ígérnek, már kicsit húzósabb, de addig talán Németh Krisztián is belelendül, ki tudja.
Ahogyan azt kell egy ilyen korban, idecsődítettük a világelső képviselőit a spanyol és a magyar szövetség közötti együttműködés jegyében, itt volt Melendez szövetségi edző, aki az U-válogatottakról beszélt, illetve a Real-legenda Hierro, ő azt mondta, a futball egy nagy közös nyelv, az első is tanulhat a negyvenediktől, ők is tanulhatnak tőlünk. Például, nagy konferenciákat szervezni.
Az a rengeteg pénz, ahogyan Vági Márton főtitkár is fogalmazott, önmagában nem elég a sikerhez, de legalább a lehetőséget megadja rá. Ez pedig már a szakembereken, illetve a rengeteg érdekes és apró részleten, pl. a Sport TV családi kezdeményezése, az igazolt játékosok számának kívánt megduplázása, Fazekas támadófutball-modellje, az új társaságiadó-törvény - és ez utóbbi talán az egyik legfontosabb kezdeményezés.
Április végére egy 9 évre szóló tervezetet tesznek majd le az asztalra.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr842700067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2011.03.01. 12:28:29

A szó elszáll, a tett megmarad. Várom a tetteket, a szavak nem hatnak meg...
süti beállítások módosítása