Kisteleki István zsebből fizetett 280 000 Ft-ot a Vaterán megtalált Magyar Kupa eredeti példányáért. Az 1923-ban készült serleg még 1973-ban tűnt el a fradi vitrinyéből. Ezt szerezte vissza Horvátországból Kisteleki, és kalandos módon haza is hozta: egy autó csomagtartójánál bonyolódott le a csereügylet. A serleg visszakerülhet jogos helyére, és a magyar kupa vándordíja lehet.

Kisteleki munkásságát és módszereit sohasem jellemezte a példamutatás, de azt el kell ismerni, hogy eredményeket is ért el, főleg mostanában. A Telki központ, Madonna elkergetése, és a kupa Indiana Jones-i magasságokban való megtalálása ilyennek mondható. Ráadásul a válogatott sem áll rosszul.
Sólyom László holnap kitünteti Kistelekit: akármilyen csirkefogónak is lehet nevezni, nehéz szívvel kimondva egy kicsit azért rászolgált arra a plecsnire.

Továbbá elkergették az U21-es U20-as csapatok éléről a Sisát váltó holland Van Buurent, aki eddig semmilyen eredményt nem ért el, és a VB-n Egervári Sándor vezeti majd a fiúkat.
Felvirradhat még egy jobb kor..

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr821324441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása