Ma délután 17.45-kor lesz a BL-csoportkörének sorsolása Monacoban, a DVSC érdekeltségével.
Az első kalapból a következők jöhetnek szóba: FC Barcelona, Liverpool FC, Chelsea FC, Manchester United, AC Milan, Arsenal FC, FC Sevilla, Bayern München.
A második kalap:Olympique Lyon, FC Internazionale, Real Madrid, CSZKA Moszkva, FC Porto, Rangers FC, AZ Alkmaar, Juventus FC.
A harmadik: Fiorentina, Olympiakosz, Olympique Marseille, Dinamo Kijev, VfB Stuttgart, Atlético Madrid, Girondins Bordeaux, Besiktas.
A negyedik: APOEL Nicosia, VfL Wolfsburg, Standard Liege, Maccabi Haifa, FC Zürich, Rubin Kazany, Unirea Urziceni, DVSC-TEVA.

Számomra az "álomellenfelek" a Liverpool és az Alkmaar lennének, őket szeretem, őket nézném meg szívesen. A harmadik kalapból felőlem jöhet a leggyengébb, aki az NS szerint a Besiktas, én maradnék a Dinamo Kijevnél.
Ha ezt a csoprtot kapjuk, én már elégedett leszek.
Ha meg a Manchester Real párost - hát akkor Manchesterben majd nyugodt szívvel kifügyülhetik Ronaldot, Herczeg András pedig küldethet Koplárovics Béláért.

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr581341989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása