Sűrűsödnek a viharfelhők a magyar válogatott védelme felett. Vanczák a Sion EL-mérkőzésén gólt szerzett, majd olyan szerencsétlenül ütközött egyik ellenfelével, hogy egy hónapos kényszerpihenő vár rá.
Tegnap éjjel pedig a Debrecen játékosa, bizonyos B.L. halálra gázolt egy részeg biciklistát Nyírbátorban a Mercedesével. A monogram mögött alighanem Bodnár László neve rejtezik, akit ha nem is találnak vétkesnek, lelkileg nyílván megviseli majd a dolog.
Nem beszélve a többiekről: a Juhász vezette védelem most kapott nyolcat a Lyontól(mi lesz a Debrecennel...?), Gyepes csereember, Szélesi csapat nélkül, Lőwék és Bodorék is most kaptak ki.
Ennek ellenére az én véleményem az, hogy a Bodnár, Juhász, Gyepes, Halmosi négyest kellene szerepeltetni. Halmosi szűrőben sem rossz, de a középpályán nem kellene sem Gerát, sem Husztit kihagyni egy olyan meccsen itthon, ahol támadnunk kellene a győzelemhez. Már persze mikor nem kell, de védekezéssel nem lehet most itthon két meccs alatt 4 pontot szerezni, ami a minimum lenne az üdvösséghez.
Vanczák kiesése a legérzékenyebb veszteség. Nem mintha akkora klasszist képviselne, de Juhász is megmondta, hogy már jól összeszoktak, és velük 6 meccs alatt 2 gólt kaptunk. Most ez mindenképpen megbomlik, de Gyepesnek voltak bíztató momentumai a románok ellen, tehát nyugodtan elhihetjük, hogy megfelelően pótol majd.
Koeman dolga egyáltalán nem könnyű, sőt, akár aggasztónak is mondható. A 2011-ig biztos szerződést a zsebében tudó szövetségi kapitány következő lépése lehet az is, hogy valakit behív az eddig ismeretlenségbe burkolózók közül, vagy egy egyszerű átszervezéssel megoldja a feladatot. 
Csak hát túl sok rejtező mellőzött sztárunk nincs, az egyszerű átszervezés szerintem ideális lehetőségét pedig fentebb vázoltam.
Drukkoljunk addig is Vanczák mielőbbi gyógyulásáért, valamint azért, hogy Bodnár is Koeman rendelkezésére álljon.
Hajrá Fiúk!

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr231346047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása