Ma este elválik a tűz a víztől tehát, a magyar csapat a hátralevő négy meccséből ma játssza a legkönnyebbet (papíron), tehát ma van a legnagyobb esély 3 ponot szerezni.

Dzsudzsák győzelemre számít, Rudolf gólt de inkább pontokat akar, Ibrahimovic trágyázza a stadion gyepét a köpeteivel, sőt, nem írja alá az Interes képeit, Lagerback szerint Koeman is ideges, Isaksson feleségénél még nem indult meg a szülés, Gera egészséges, de lehet, hogy csak csere, a védelem talán Fehér Juhász Gyepes Bodor, de Koeman máskor is tartogatott már meglepetéseket.

Felfokozott tehát a várakozás, teltház lesz, nem csak a stadionban, hanem a környező kocsmákban is, a TV-k előtt is, az interneten is, mindehol.
Most senki nem sír a Barátok Köztért, amely szerdán valószínűleg mégis elmarad.
A Digi TV pedig nem lesz fizus október végéig. Csupa pozitívum.
Hát még ha ma este is.
Találkozzunk a stadionban!
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr221361864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása