Gera biztos, hogy nem játszik holnap, hiszen két sárgalapja miatt eltiltását tölti majd.
Szélesi is szinte biztos, hogy nem játszik, rúgást kapott a térdére, nem is edzett ma. Helyette szerencsére ott van Bodnár. Juhász könnyített edzéseket végzett, Gyepes egészséges.
Hajnal formán kívül van, Huszti remélhetőleg visszakerül a középpályára. Rudolf szereplésére is kicsi az esély.
Holnapra többet lehet majd tudni.

Árulják lassan a DVSC BL-jegyeit.
A Liverpool elleni kinti meccsre mától lehet őket kapni, egyelőre Debrecenben, darabját 38 fontért. 4 repülő már megtelt, telik az 5. is. 
A hazai mérkőzésekre érvényes bérletek, illetve a Lyon elleni összecsapás jegyeinek árusítása holnap indul. Szerdán és csütörtökön csak a bérletesek vehetnek jegyet Debrecenben, péntektől azonban bárki megvásárolhatja a belépőket vagy a Bajnokok Ligája-mérkőzésekre szóló bérletet, már Budapesten is, a Syma-csarnokban, pénteken 10 órától.

Egyelőre csak a Fiorentina (október 20.), és a Liverpool (november 24.) elleni hazai meccsekre nem lehet jegyet venni, aki azonban most megvásárolja a BL-bérletet, már biztos, hogy nem marad le az olaszok és az angolok elleni találkozóról sem – olvasható a klub hivatalos honlapján.
A bérletek közül a legolcsóbb 5500 Ft-ba kerül, ennyiért bőven megéri kimenni. Természetesen vannak drágább árkategoriában is jegyek, így 10 500, 16 500 és 18 500 forintért.
Holnap tehát magyar-portugál, szorítsunk a fiúkért.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr151369603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása