Fantasztikus teljesítmény nyújtott a Debrecen a Liverpool ellen.
Félreértés ne essék, a Liverpool jobb csapat, megérdemelten nyert tegnap, több helyzete volt, valamelyest jobban is játszott. De önmagához képest a Debrecen mutatott igazán valamit, bebizonyította, hogy nem szabad leírni.
A közönség is fantasztikus volt, megszokhattuk már, hogy Angliában behallatszik a sokkal kisebb magyar tábor.
Polekszics remekül védett, Mészáros is kiemelkedőt nyújtott, Czvitkovics a helyzetével vétette észre magát, Coulibaly nagyot küzdött.
Az angol lapok is dicsérték a DVSC-t, a Liverpoolt viszont ostorozták, hogy így nem fognak BL-t nyerni. Abban is lehet ám valami.
Viszont ha a Debrecen lendülete, koncentrációja és lelkesedése kitart, márpedig miért ne tartana, akkor egyáltalán nem esélytelen a csapatunk. Persze nyilván fog még az ellenfél is jobban játszani, de pár pontszerzésre mindenképpen jók lehetünk. A hazai meccsekre eddig is nehéz volt, mostmár szinte lehetetlen lesz jegyeket szerezni. Ennek ellenére azt mondom, minél többen próbálkozzanak, és legyenek ott a Debrecen, és az egész magyar labdarúgás sikereiért szorítva.
Kuyt gólja tulajdonképpen a realitást állította be, de benne van a magyarok játékában a csoda. Pláne Vargával és Rudolffal.
Szorítsunk értük.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr861388585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása