A magyarok vasárnap Honduras ellen mutatkoznak be, majd jövő szerdán a dél-afrikaiak, három nappal később pedig Egyesült Arab Emírségek legjobbjai következnek.
Ez az U20-as VB biztos programja a magyar fiatalok számára, és ebből a csoportból való továbbjutás a minimális elvárás.
Ha megnyerik a kvartettet, akkor 20 millióval, ha másodikok lesznek 10 millióval gazdagodnak, majd ha szépen haladnak és akár megnyerik a tornát, akkor 100 milliós prémiumot szedhetnek össze összesen Kisteleki határozata szerint.
Koman elmondta, hogy tisztában vannak a prémiumokkal, mégis fontosabb, hogy itt felfigyelhetnek rájuk, így a lelki szegényeknek is van miért hajtaniuk.

Ez a torna remek lehetőség, hogy a magyar futballszurkolók ismét bizakodva tekinthessenek a jövőbe, egy esetleges kiugró eredmény után elkerülhetetlen lenne a hurráoptimizmus, és az, hogy a válogatottba követeljék a teljes ificsapatot.
Bizony, a 2012-es EB-selejtezők alatt már többeknek esélyük van arra, hogy bekerüljenek a felnőttek keretébe, még akkor is, ha a jelenlegi csapat addig nyilván együtt marad.

Egervári rávilágított az igazi problémára is: ezek a fiúk sem játszanak ám rendszeresen a csapatukban. Vegyük csak ugye pont Koman Vladimirt, vagy a most el sem engedett Kádárt, aki a padon sem ül újabban a Newcastleben. Németh Krisztián gólt szerzett a hétvégén az AEK színeiben, 70 perc után lecserélték, a szurkolók tüntettek is az edző ellen. Teljesen egyértelmű, hogy ő korosztálya legtehetségesebbje, ő az, aki évekre(évtized(ek)re?) megoldhatja majd a magyar csatárínséget, persze majd a Nemzet Sanyijának önkéntes visszavonulása után, mert azért őt a szíve a csapatba predesztinálja, akár majd Németh cseréjeként is.
Tart továbbra is az edzőtábor, vasárnap tehát rajt.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr21397656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása