Tegnap este 4-0-ra kikapott a Debrecen a Lyontól. Mondjuk meg őszintén, hogy nem ezt vártuk, pontszerzésre látott reális esélyt a szurkolók többsége. Nem jött össze.
Ugyanakkor ha azt mondjuk, hogy az első két meccs 4-0 és 1-0 az ellenfeleinknek, azt mondjuk, hát, benne van, hogy a Liverpool kitöm, a Lyon meg jobb. Erre most pont fordítva történt, ami kint tisztes helytállást, itthon meg csalódást jelentett. Jobb volt a Lyon, ez kétségtelen. Nem nagyon lehet szidni a DVSC játékosait, mert hajtottak, mentek előre, lőttek, volt pár szép támadásuk, de hasonlóan a válogatotthoz, elnéztek 3 pontrúgást, és vége volt a meccsnek a félidő közepén. Egyszerűen ennyire tellett, ennyi volt benne, még akkor is, ha egy gólt azért megérdemelt volna a csapat.
Fájóan bizonytalan volt az a Polekszics is, aki kint még remekül védett. Most 4-ből 3 gólban benne volt a keze.

A további jegyekről:
A DVSC honlapjának tájékoztatása szerint csütörtöktől lehet két meccsre szóló bérleteket venni a Debrecen október 20-i, Fiorentina és november 24-i, Liverpool elleni hazai BL-mérkőzésére. A bérleteket csütörtöktől, azon belül 9-től 17 óráig lehet megvásárolni a DVSC Oláh Gábor utcai VIP-termében 4000, 8000, 11 000, illetve 13 000 forintos áron.

Nem lehet viszont felmenteni az U20-as csapat játékosait, mert ők figyelmetlenül, pontatlanul, fejben máshol járva, rengeteg hibával játszottak. A Debrecenről azért ezt nem lehet elmondani.
Közös vonás viszont, hogy az ifisták is variálnak a gólkülönbséggel: a Dél-Afrika és az Emírségek ellen számolt kapott gólokat letudták Honduras ellen, az oda szánt lőtteket pedig remélhetőleg a következő kettőre ütemezték át.
Ma este 18.45-kor játszunk Dél-Afrikával, az m2 közvetít.
A várható kezdőnk:
Gulácsi Péter – Szekeres Adrián, Debreceni András, Szabó János, Présinger Ádám – Gosztonyi András, Korcsmár Zsolt, Kiss Máté, Koman Vladimir – Futács Márkó, Simon András
Hiányzik a névsorból Németh Krisztián, aki kisebb sérüléssel bajlódik, a múltkor nem is edzett, de lehet, hogy mindezektől függetlenül mégis pályára lép. Dudás is kikerült, Simon Ádámmal egyetemben. Őket Kiss és Szabó helyettesíti.
Egervári rendesen lehordta az egész csapatot, valmint odautazott hozzájuk Kisteleki és Koeman is rendet rakni. A csapatot főleg fejben kell összerakni, és a taktikát sem szabad elrontani, mint Honduras ellen. A továbbjutás a minimum, amihez először is Dél-Afrika ellen kellene győzni. 
Ma tehát, 18.45-kor.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey 

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr111418512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása