Holnap délután 16.30 - kor Ghána legjobbjai ellen lépnek páyára a magyar fiatalok, a nagyobb érdeklődésre való tekintettel az m2 helyett az m1 közvetít.
Győzelem esetén a papírforma szerint Brazília ellen játszhatunk döntőt. 
A legnagyobb hiba is ez lehet, mármint hogy előrébb tekintünk egy meccsel, mondván a csehek és az olaszok után Ghána nem jelenhet gondot. Dehogynem. Ghána ezért a legveszélyesebb ellenfél, ha túljutunk rajtuk, ennél már a döntő is könnyebb lesz.
Koman helyett Korcsmár lesz a csapatkapitány, feladatait többen veszik át - ez is mutatja mekkora veszteség az irányító kiesése.
Németh Krisztián is kihagyott egy edzést fájdalmai miatt, az kéne még, hogy ő se játszhasson.
Egervári sem lehet ott a kispadon, hiszen őt is kiállították. Motivációs problémák azt mondta nem lesznek. Ebben majdnem biztosak is lehetünk.

A fiatalok már most játszanak az EB-szereplésükért, vagyis azért, hogy ott legyenek az EB-selejtezőkön. Koeman állítólag szerdán már kísérletezik, a Dánia elleni meccset a következő sorozatnak szenteli. Nem is baj, idén tavasz óta csak a románok ellen játszottunk tét nélküli meccset. A következő egy évben minél több barátságos meccset kellene játszani. Azt is megemlítette a kapitány, hogy néhány posztra meg kell találnia a megfelelő embereket. Itt jöhetnek képbe a fiatalok. A legnagyobb ifista sztárjaink viszont telített posztokon játszanak, így Gulácsi, Koman, a ballábas Gosztonyi; csak Németh és Simon lehet egyből kezdő befejező csatár.
A reménygeneráció még egy darabig reménykedtetni fog minket, az biztos. Főleg ha nyernek Ghána ellen.
Holnapra tehát minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr431445945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ződgyík 2009.10.13. 11:16:58

Ezt is csak felvételről fogom élvezni, tanulhatok itt ebben a kibasz*tt koliban...
süti beállítások módosítása