Erwin Koeman most két hét alatt öt magyar bajnokit is megtekint, illetve párat már meg is tekintett.
Ott volt az Üllői úton is, és szemtanúja lehetett annak, hogy a legjobban a szurkolók készültek fel a fradista érdekeltségűek közül, mert a játékosok megint simán égtek a pályán.
Nem tesz jót a magyar nb1-nek a Fradi mélyrepülése, mert így nívóját veszti az ellenük való összecsapás. Kár azért, ami az FTC-nél folyik, ha így folytatják, az angolok is kiszállnak McCabe-bel az élen, mint Várszegi. Megértem, hogy a szurkolók elégedetlenek, de nem kell szeretni a vezetőséget, pecunia non olet. El lehet őket kergetni, hogy nem ezt ígérték, de akkor lehet megint pénzügyi gondokkal a másodosztályba kerülni, és befektetőt keresni újabb éveken át egyre kevesebb reménnyel. Nem ez a balhé a megoldás.
A vezetőség sara az, hogy nem vásároltak normális focistákat, mert ezzel a kerettel Mourinhot is megkergetnék a pálya körül. Jó játékosok kellenek, és akkor nem fog annyira kijönni, hogy a Ferencváros szurkolói az örök elégedetlenek.

Koeman ha már itt van, tárgyalt Egervárival is, aki megosztotta vele az U20-as VB tapasztalatait. Szerencsétlen körülmény, hogy November 13-án Győrben téttel bíró EB-selejtezőt játszik az olimpiai csapat Olaszország ellen, és így nehéz lesz közülük bárkit is kipróbálni 14-én a belgák ellen odakint.
Pedig jó lenne, mondjuk például Koman Vladimirt, akiért a Liverpool is bejelntkezett, és akinek az ára úgy is 4 millió euró, hogy nem is játszik rendszeresen a Bariban.

Persze megvannak válogatottunk alapemberei is, Dzsudzsák például megint győztes gólt lőtt a PSV-ben (kiváncsi vagyok őt mikor viszi majd el valamelyik sztárklub, mert minden esélye megvan rá), Torghelle pedig a kupában oktatott, Sanyi 3 gólból vette ki így-úgy a részét a Duisburg ellen, egyszer maga is betalált.

Gera pedig megint tett azért, hogy Liverpoolban ne felejtsák el a magyarokat, gólpasszal segítette a Fulhamet, nyertek is 3-1-re.
És ez a Gera nem kell a válogatottunknak. Kár.
Lehet, hogy eljön az az idő, amikor kibékülnek Koemannal. Ideális lenne mondjuk a 2012-es  EB kerethirdetésekor. 
Az őszi válogatott mérkőzésekre is minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr601490377

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csürhe, csürhe... 2009.11.01. 12:21:33

Hogy is szokták mondani? Morális válság? Hát valami ilyesmi történik a Fradi háza táján. Több év keserűség, NB2, tulajváltások, szurkolói terror Magyarország kirakatcsapatánál, a 28 bajnoki címmel büszkélkedő Ferencvárosi Torna Clubnál. Az, ami ma tört...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása