Nos, az U20-as csapatunk végleg letudta az egyiptomi VB-t, megkapták azt a 80 millió forintot, ami az előzetesen meghatározott jutalmazás szerint járt nekik.
Kiss Máté megkapta a torna legszebb góljáért járó díjat, valamint hát Koman bekerült az álomcsapatba, és amúgy is a legjobb magyar volt a tornán.
Koman egyébként elmondta, hogyha továbbra is a lelátót melegíti a Barinál, akkor váltani kell. Kár is lenne ha elkallódna egyik legnagyobb tehetségünk egy olasz középcsapat kispadján, így ajánlom a bajnoki válságba került Liverpoolnak, hogy siessen, mert csak feljebb megy majd az az ár 4 milliónál is.
Az olimpiai csapat 13 VB-hőssel pénteken Győrben játszik tehát Olaszország ellen. Amennyiben nyerünk, közel kerülünk a csoportból való továbbjutáshoz. Onnantól még egy párosmeccsen át vezet az út az EB-ig, majd ott kell 8 csapatból az első 5-be kerülni az olimpiához. Miután Európa legjobb 3 csapatában benne voltunk az elmúlt két tornán, ez egyáltalán nem reménytelen.

A felnőtt csapat háza táján is zajlik az élet, Farkas és Kabát sérült, vagy beteg, így helyettük két visszatérőt köszönt Koeman Belgium ellen: Sándor György és a két éves büntetését letöltő Tőzsér bukkant fel a keretben. Két év egy vissza nem futásért Szlovénia ellen - kiderül, hogy megérte-e.
Koeman már enyhült Gerával kapcsolatban, nem mondta, hogy többet nem lehet nála válogatott, csak azt mondta, Zoltánnak időre van szüksége. Nem tudom Gera komolyan gondolja-e, hogy nem akar válogatott lenni, vagy kényszerből cselekedett így, de jobb lenne, ha bocsánatot kérne. Az viszont biztos, hogy most, és a tavasszal nem látjuk őt, de az EB-selejtezők előtt nem ártana egy nagy összeborulás. Mindenki jól járna.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr361516020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása