Jim Magiltont, a Queens Park Rangers menedzserét a Watford elleni 3-1-es vereség után felfüggesztették állásából. A West Bromwich ellen az ifjúsági csapat vezetői készítik fel az együttest.
Nos, nem is akármi miatt. Az egy dolog, hogy egy edző elégedetlenségében lefejeli a játékosát, de ami miatt ez nekünk különösen is érdekes az, hogy az illető Buzsáky Ákos volt. Már akit lefejeltek. Buzsáky az eset után kint téblábolt a pályán, majd a Watford-szertárba ment be, így nem lehetett az esetet véka alá rejteni. Hiszen mindenki látta ugye, hogy Ákosunk nincs a taktikai értekezleten. Buzsáky nem erősítette meg a fejelésről szóló híreket, de az edzőt valamiért felfüggesztették.
A szurkolók által csak - Zico után - fehér Pelének nevezett játékos közönségkedvenc, és amint mondta, nem kíván távozni a csapattól. Ha Magilton ebbe belebukik, edző legyen a talpán aki a jövőben ki meri hagyni Buzsákyt.
A hírek nem szólnak arról, hogy a mi fiunk provokálta volna mesterét, megjegyzéseket tett volna, vagy hasonlók. Jimmy viszont az idény során már többször kritizálta Buzsáky teljesítményét, és alighanem most szakadt el nála a cérna, holott a vereségről a legkevésbé Buzsáky tehetett, hiszen nagyjából a 75. percben állt csak be. Az edző ezzel magáról állított ki bizonyítványt, a legörömtelibb pedig az lenne, ha mondjuk egy új edzővel Buzsáky folytathatná jó teljesítményét Bernie és Flavio csapatában.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr621586251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2009.12.09. 19:03:04

Láttam ennek a bizonyos mérkőzésnek egy részét. Vakok közt félszemű a király, Buzsáky technikailag kiemelkedik csapatából, viszont fizikálisan nincs a "top 5-ben". Angliában mások a szempontok. Ákos lendített csapatán, de hasznosság terén kifogásolnám, hogy fehér Pelét kívánt alakítani, de nem jöttek be a cselek, a zsugák, igaz utóbbihoz kellenek épkézláb társak. Az edző távozzon! Ákos pedig tudásának megfelelő játékot produkáljon, ergo mindenki tegye a dolgát.
süti beállítások módosítása