Koman Vladimir után újabb magyar fiatal igazolt a Barihoz, Gosztonyi András fél évig mindenképpen az olaszokat erősíti, ha megfelel, a nyáron végleg odaigazolhat.
Az egyiptomi U20-as hősök közül újabb tehetség igazolt tehát külföldre. Németh Krisztián az AEK-ben, Simon a Cordobában került még Koman mellett a felnőttcsapathoz, és Gulácsi is oda tartozik a Liverpoolnál, de ő még nem játszott.
Gosztonyi Serie A-ba költözése után az itthoniak közül arra, hogy kövesse, a legnagyobb esélye Korcsmárnak van. Az Újpest erősségét a Celtic, a Feyenoord és a Brann Bergen tesztelte, a legnagyobb eséllyel talán a norvégok szállnak harcba érte. Lehet, hogy így van, de a Celtic vagy a Feyenoord mégis nagyobb előrelépés lenne.
Európát ha nem is ellepték, de mindenképpen ellenőrzés alatt tartják tehát fiataljaink, és várnak a nagy lehetőségre. Kinek hamarabb, kinek később jön el, de élni egyformán kell hogy éljenek vele.
Ha sikerül, klasszisok lehetnek belőlük. A mi aranygenerációnk.

Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr511730313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.02.04. 21:19:51

Ha nem is aranygeneráció, de mindenképp egy olyan korosztály, amely EB és VB részvételre hivatott a felnőttek között. Ehhez persze szükség van irgalmatlanul sok munkára, edzésre.
süti beállítások módosítása