Nyögik az olasz lapok Gera zsenialitását, Dempsey egyenesen igazi klasszisnak nevezte csapattársát - és nem itthon, Angliában.
Gera tegnap két gólt lőtt a Juventus ellen, kiállították róla Cannavarot, brilliáns sarkazása után hozott össze Duff egy 11-est, amit aztán rendesen be is lőtt. A Fulham pedig 4-1-es győzelmével 5-4-es összesítéssel bejutott az EL következő körébe, ahol a Wolfsburggal találkozik majd.

Természetesen a legjobb magyar futballistára nincsen szüksége a válogatottnak.
Bár, én sejtem mire gondol Koeman. Mivel Gera kinőtte a magyar válogatottat, a játékos fejlődése érdekében arra vár, hogy honosítsák mondjuk az angolok, ahol úgyis jobboldali középpályás gondok vannak Beckham miatt. Csak ezt tudom elképzelni, más értelmes magyarázat nincs.
Hiába panaszkodik hónapok óta Juhász Roland, csak nem jön a békülés. Bár igaz, talán Gerának kellene megtennie egy kis lépést, és minden megoldódhatna. Mindannyian jobban járnánk vele, nézők, játékosok, Koeman egyaránt.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr851853007

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: i was reading this 2018.01.28. 21:32:49

Kerékpár bolt - Kerékpár turizmus - Kerékpár bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.03.21. 20:08:53

Egy szónak is száz a vége: Gerát a válogatottba! Bár megjegyezném érdekes nyilatkozatot tett a Magyar Nemzetben a témával kapcsolatban...
süti beállítások módosítása