Lezajlott a BL-döntő, véget ért az európai kupaszezon. Az Inter és a Bayern csatáját az összeszedettebb és főleg jobban védekező Inter nyerte, Milito két góljával.
José Mourinho 2004 és a Porto után idén az Interrel ért tehát másodszor a csúcsra, ahelyett, hogy Van Gaal tette volna 1995 és az Ajax után a Bayernnel ugyanezt.

Ahogyan én láttam a mérkőzés nem érdemel túl sok mondatot, persze "nagy taktikai csata" volt ami általában = élvezhetetlen meccs. Illetve hát nem élvezhetetlen, csak éppen egy BL-döntőtől hihetetlen izgalmakat és örökre emlékezetes pillanatokat vár az ember. Vagy legalábbis most én így gondolom. Lehet hogy lendített volna valamit, ha szurkolok is valamelyik gárdának, de végülis örültem az Inter győzelmének, szóval azzal sem volt baj. Érdekes, a tavalyi döntőt Déván, Erdélyben néztem, az ideit pedig Ipolnyéken, a Felvidéken. Mindkétszer kocsmából, szóval igazából a figyelem hiányával is magyarázható az emlékezetes jelenetek hiánya. Nem baj. Nem tudom jövőre mi jöhet még:D

Mourinho pedig máris továbbállna a Real Madridhoz. Lelke rajta. Én nem örülnék neki, de a kihívásait saját döntései alapján kell keresnie. Sok sikert neki.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr342028554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.05.26. 20:02:48

Mourinho nagy mágus, azonban Madridban a szép játék sem maradhat majd el.

A BL-döntőt stílszerűen a Kapufa Söröző névre hallgató, kőszegi vendéglátó ipari egységben néztem a mérkőzést. A másnap kemény volt :)
süti beállítások módosítása