Casillas (spanyol) – Maicon (brazil), Sergio Ramos (spanyol), Puyol (spanyol), Lahm (német) – Iniesta (spanyol), Xavi (spanyol), Schweinsteiger (német), Sneijder (holland) – Forlán (uruguayi), Villa (spanyol).

Ez volna a világbajnokság álomtizenegye. Hát, megint csak ezzel tudok jönni, de sok benne a spanyol. Ramos, Iniesta vagy Xavi helye is megkérdőjelezhető, mégis ott vannak, miközben a gólkirályi jutalmat megkapó Müller nincs. Ahogyan Robben sem, illetve az uruguayiak közül is csak a torna legjobbja, Forlán fért be, miközben én egy Diego Luganot vagy egy Godint el tudtam volna képzelni a védelemben, mondjuk Ramos helyett. Hogy Maicon miért van itt, megintcsak jó kérdés, de ez legyen a FIFA baja. Ahány ember, annyi álomcsapat.
Négy gólkirályt is sikerült avatni, Müller mellett Sneijder, Villa és Forlán is öt gólt szerzett, de mivel Müller több gólpaszt jegyzett, így övé lett a hivatalos díj. Persze a többeik ettől még gólkirályok maradnak.
A Fair Play díjat Spanyolország kapta, a legjobb játékos, ahogyan már említettem Forlán lett.
Jó esélye van az Aranylabda megszerzésére is, főleg az Atletico Madriddal elért EL-győzelem fényében. Ugyanakkor ott van Sneijder is a BL-győzelmével, illetve Villa a VB-címmel a zsebében. Nagy harc lesz az biztos. Szegény Lionel Messi átkozhatja Maradonát.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr452214737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása