Íme Egervári Sándor bő kerete a következő két EB-selejtezőre:

Kapusok:
Fülöp Márton (Ipswich Town), Király Gábor (1860 München), Bogdán Ádám (Bolton Wanderers)
Védők: Lázár Pál (Videoton FC), Vermes Krisztián (Újpest FC), Lipták Zoltán (Videoton FC), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Vanczák Vilmos (FC Sion), Gyepes Gábor (Cardiff City), Laczkó Zsolt (DVSC-TEVA), Pintér Ádám (Real Zaragoza)
Középpályások: Elek Ákos (Videoton FC), Czvitkovics Péter (DVSC-TEVA), Koman Vladimir (Sampdoria), Dzsudzsák Balázs (PSV), Vadócz Krisztián (Osasuna), Koltai Tamás (Győri ETO)
Támadók: Rudolf Gergely (Genova), Priskin Tamás (Ipswich Town),
Gera Zoltán (Fulham FC), Szalai Tamás (FSV Mainz)

Biztonsági tartalékok: Komlósi Ádám, Varga József (mindketten DVSC-TEVA)



Feltűnően kevés a középpályás, Huszti lemondta, Hajnal sérült, Buzsáky viszont valamelyest joggal forrong. Egervári leintette, mondván, eljön még az ő ideje. Ismét a keretben Gyepes, és először Pintér, rájuk azért van szükség, mert Lázár és Lipták is eltiltott San Marino ellen. Szerencse, hogy akkor.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr472335471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.10.02. 11:59:10

A szélső hátvédek posztja továbbra sem megoldott.
A középpálya névsorából leszűrhető, kik az Egervári-kedvencek. Czvitkovics a Loki EL csoportmeccsein semmit sem mutatott. Koltai? Elek szerepeltetését csak azért nem értem, mert ennyi erővel ki lehetne próbálni Korcsmárt. Lényegében nincsen klasszikus jobbszélsőnk.
Szalaiban bízok, Rudolf legutóbbi gólja ellenére mosolyt csal az arcomra, Priskin Priskin marad.

Ennek ellenére hat pont kell! Hogy miért? Nos, San Marino ellen nem kell megmagyarázni, csak a többgólos győzelem elfogadható. A finnek legendáit tisztelem, már ovisként tudtam, ki az a Litmanen, de egy öregecske legendákra, kulcsemberekre épülő csapatot illik "szétfutni". Ugye nem sprintel jobban Litmanen, mint a magyar hátvédsor? Elsírom magam, ha igen.
süti beállítások módosítása