A magyar labdarúgó válogatott tiranai 1:0 arányú és a Puskás Ferenc-stadionban Málta felett aratott 3:0-ás győzelmével vb selejtezőcsoportjában hat lejátszott mérkőzéssel a háta mögött a második helyen áll 13 megszerzett ponttal.

A Loud Warriors tagjai természetesen ott voltak a Málta elleni itthoni meccsen, a képek megtalálhatóak a klubunkban.

 

  Az eredmények miatt vérmesebb szurkolók máris a vb részvételről beszélnek, ám egyenlőre maradjunk a realitások talaján. A hátralévő négy meccsünkön a megszerezhető tizenkét pontból minimum négyet, inkább hatot meg kell szerezni a nagy álom valóraváltása érdekében. Erre reális esélyként a svédek elleni hazai meccs jöhet szóba, illetve Portugália ellen hazai pályán és Dániában lehet elcsípni egy-egy pontot. A csoport többi mérkőzésén lehetőleg verjék körbe egymást az ellenfelek. Egy esetleges albán bravúr a mi malmunkra hajthatná a vizet. Mindenekelőtt: játékban további fejlődésre van szüksége a válogatottnak. Pl.: dicséretes, hogy emberemlékezet óta nem kaptunk gólt, de a védelem így is időzített bomba, a helyzetkihasználás elfogadható, de a kialakított helyzetek száma nem, helyezkedés, illetve az összjátékban való gyorsaság és pontosság terén mindig lehet javítani. Hiszek az elvégzett munkában, bízok a csapatban.

 

  A kapuban állunk, kezünkben a kulcs, de az ajtón még nem léptünk be.

 

Hajrá Magyarország!

 

 

Ho Z

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr881048067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása