Szinte napra pontosan egy hónappal az első őszi világbajnoki selejtezőnk előtt megkezdődött a jegyárusítás az óriási érdeklődéssel várt Magyarország-Svédország (szeptember 5.), valamint a Magyarország-Portugália (szeptember 9.) válogatott mérkőzésekre a Puskás-stadionba.
A belépőket a megszokott helyeken, az ország valamennyi Ibusz-kirendeltségénél lehet megvásárolni.
A Magyar Labdarúgó Szövetség, a korábbi gyakorlatnak megfelelően, ismét szurkolóbarát árakat állapított meg: a jegyeknek mintegy a fele mindkét összecsapásra 4000-4000 forintért kapható, jelentős részük 6000, 8000, s 10 ezer forintba, míg a mintegy négyezer, legjobb helyre szóló belépő 15, s 20 ezer forintba kerül.
Újdonság az MLSZ és a válogatott meccsek történetében, s ez is az érdeklődők kényelmét szolgálja, hogy előrendelést lehet feladni a kiválasztott, megvenni kívánt jegyekre a világhálón is a belepojegy.ibusz.hu internetes címen.

(A Puskás-stadion szektorainak beosztása itt érhető el.)

ÓRIÁSI AZ ÉRDEKLŐDÉS A VB-SELEJTEZŐK IRÁNT!
AZ ELSŐ NAPON A KÉT MECCSRE ÖSSZESEN 5000 BELÉPŐ TALÁLT GAZDÁRA,
S UGYANENNYI ELŐFOGLALÁS ÉRKEZETT AZ INTERNETEN IS!

A MÁJUSI ELŐVÉTELI ADATOKAT IS FIGYELEMBE VÉVE, A JEGYEK TÖBB MINT EGYHARMADA MÁR ELKELT!
AZ ORSZÁG VALAMENNYI IBUSZ-IRODÁJÁBAN TOVÁBBRA IS MEGERŐSÍTETT SZEMÉLYZETTEL VÁRJÁK AZ ÉRDEKLŐDŐKET! 

 

forrás: mlsz.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr531287553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása