Edzőtábori szállásán telefonálás közben elhunyt Daniel Jarque, az Espanyol nem is túl régen kinevezett csapatkapitánya.
Már egy korábbi cikkünkben is írtunk a sajnálatosán korán elhunyt sportemberekről, és Jarque egy újabb példa arra, hogy mára akkora terhelést kapnak a profi sportolók, hogy azt az erre a szintre képzett játékosok sem bíják már el.
Jarque nem az első, és nem is az utolsó halott a profi labdarúgók közül, ez szinte biztosan kijelenthető. Remélhetőleg szigorítják az orvosi vizsgálatokat, vagy csökkentenek a terhelésen, de ez utóbbi a legkevésbé valószínű.

Egészen más halál volt viszont Cozmáé. Őrá emlékezünk szerdán a románok elleni meccsel ( a gyilkosait se felejtsük el..). Az MLSZ kiadott egy tájékoztatást, amiben a sportszerű balhémentes szurkolásra hívnak fel. Úgy gondolom, hogy Cozma emlékének köszönhetően kevesebb lesz a cirkusz, mintha csak egy sima magyar-román lenne. Reménykedjünk a méltó megemlékezésben. Azt is írták, hogy a renitenseket kitiltják a válogatott további meccseiről. Kiváncsiam várom, és amennyiben ezt betartják, kérem, alkalmazzák a bajnokikon is.. 

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr311300700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása