Engedtessék meg, hogy pár órával a Debrecen BL-selejtezője előtt egy ex-debreceniről szóljak.
Dzsudzsák Balázs a PSV-Ajaxon több szaklap szerint is klasszis teljesítményt nyújtott, európa közszáján forgó két szabadrúgásgóljával, gólpasszával segítette 4-3-as győzelemhez csapatát, ami az NS szerint még Messinek is becsületére vált volna. A legfrissebb hírek szerint Dzsudzsi felkeltette az Arsenal érdeklődését, Wenger még a nyáron meg akarja szerezni magának. Ne feledjük, Balázs rendkívül fiatal, az Arsenalban sem tűnne öregnek, és talán nem is vallana szégyent.
Ugyanakkor a románok ellen ennek a világklasszisnak nyoma sem volt. Félreértés ne essék, Dzsudzsák a jobbak között volt, de csak remélni tudjuk, hogy a svédek ellen mondjuk Isaksson vagy Toivonen jelenléte eszébe juttatja a bajnokságot, és olyan formában is játszik majd. Mert például Hajnal nagyon ritkán nyújt a válogatottban a klubjáéhoz méltó teljesítményt. Csak remélni tudom, hogy eljön az a nap.
Dzsudzsák a Debrecenből lőtt ki, és lehet, hogy most majd mások követik a példáját. Semmi mást nem kell tenni, minthogy továbbjutni a Levszki Szófia ellen. Ennyi és nem több. Nem szabad túlragozni, a Levszki legyőzhető ellenfél, és ma kint Bulgáriában olyan eredmény kell a BL-selejtezőn, hogy itthon örömünnepet lehessen tartani. Ezek a fiúk meg tudják csinálni; már csak az kell, hogy ezt ők is elhiggyék, és be is bizonyítsák.
Hajrá Loki!


Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr501321681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása