Nos, Portugália sima győzelmet aratott otthon ellenünk, a papírformának megfelelően, 3-0 arányban. Az első félidőben tudtunk csak valamelyest partnerei lenni a portugáloknak, voltak helyzeteink, a játék is elfogadható volt. A második féldőben azonban végig védekeztünk, muszáj volt végig védekeznünk, annyival jobbak voltak a portugálok - Ronaldo nélkül. Nyomasztó volt az a fölény, ahogy a labdát simán meg tudták tartani, és valóban simán hibákra késztettek minket.
Nem vagyunk még a portugálok szintjén, az biztos.
A továbbjutás azonban nem most úszott el - matematikai esély még így is van ugyan, de hát azt senki nem gondolhatja komolyan -, hanem a két itthoni meccsen, ahol iksz körüli találkozókból egyetlen pontot sem sikerült gyűjtenünk.
Tegnap a csapat legjobbja Babos volt, ami mindent elmond a játék irányáról. Huszti bántóan eltűnt a mezőnyben, Gera ugyanakkor valóban bátrabban, agilisabban játszott mint eddig, mégha most nem is ment vele semmire. Dzudzsáknak is voltak szép megmozdulásai, Torghelle is küzdött, de reménytelenül. Gyepesen érződött, hogy mostanában nem alapember a Cardiffban, két gólban is benne volt. Koeman majd felméri, hogy ez pillanatnyi kisiklás volt-e, vagy Gyepes ennyit tud. Kár lenne érte, mert az itthoni két meccsen kifejezetten megbízhatóan játszott, ennek is köszönhető, hogy Vanczák visszatértével is maradt a csapatban.
A magyar csapat a második gól után adta fel teljesen, így végülis elszenvedte első sima vereségét a csoportban.
Már ezen a meccsen sem a továbbjutásra kellett koncentrálni, hanem a jövőre, ahol ugyan nem VB-címre esélyes csapatot kell várnunk, de a fiatalokkal kiegészülve talán valamilyen tornarészvétel lehet a dologból.
Tudva a magyar válogatott helyét, és azt, hogy ott fogunk végezni, ahová a képességeink predesztináltak, a 4. helyre, kívánok a jövőre is minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr501442047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása