Nem lehet azt állítani, hogy zajlik az élet a futballválogatottunk körül, de mégis Erwin Koeman sorsával foglalkoznak a legtöbbet. Szövetségi kapitányunknak még további két évre van szerződése, mégis erősödnek azok a hangok, melyek szerint távoznia kellene. A vezetőség mindenesetre egyelőre bízik benne, és a választások is csak tavasszal lesznek. Remélem, hogy Orbán semmiképpen sem szól bele a kapitány személyének kérdésébe, akár Koeman az illető, akár nem.
Sajnálatos módon nem voltunk érdekeltek a pótselejtezőkön, és szerdán sem játszottunk. Bár lehet, hogy jobb döntés lett volna szombat helyett szerdán játszani, és akkor a fiatalok is kipróbálhatóak lettek volna.
Azok a fiatalok, akik Boszniától kaptak segítséget selejtezőcsoporjukban. A bosnyákok megverték Wales válogatottját; nem biztos, hogy jó nekünk ha annyira formába lendülnek, mert ellenük még 6 pontot kell szereznünk.
Ezt viszont köszönjük szépen.
Csak az ő jelenlétük közvetíthet derűs jövőképet.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr631537154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása